Interessert i markedsføring, salg og digital business?

En unik mulighet for deg som ønsker muligheten til å jobbe fra hvor som helst i verden

Vi utvider Buro og er på utkikk etter flere ambisiøse folk som ønsker å bryte ut av normen og leve livet på sine premisser.

Ta steget mot frihet, trykk på knappen under for å avtale et intervju 👇

Dette passer for deg som…

✔ Liker å lære, er ambisiøs og har lyst til å bli et av Norges beste digitale hoder.

✔ Har lyst til å bli din egen sjef, styre hverdagen din, og er villig til å ta risiko og satse.

✔ Er villig til å legge inn innsats. Vi ber aldri om CV. Kunnskap og ekspertise kan læres, mindset er langt viktigere for oss.

Hva andre sier om å være en del av Buro…

Marius Flatebø

@mariusflatebo_

Jeg ble invitert inn til Buro i November 2021.

Etter å ha blitt en del av Buro har jeg ikke bare lært enormt mye om digital markedsføring og det å drive bedrift digitalt. Men, jeg har sluttet i jobben på JYSK og fått muligheten til å flytte til "Buro kolonien" i Montenegro, reise mer og leve av det jeg nå gjør og har skapt i Buro.

Andreas Solbakken

@andreassolbakken

Å søke for Buro er ett av de beste valgene jeg har tatt!

Å bli invitert inn i Buro å møte så mange likesinnede mennesker som har like ambisjoner har vert magisk. De mulighetene, systemene og støtten man får fra både Harald, Lasse, og andre medlemmer i Buro finner du ingen annen plass.

Ymir Egilson

@ymir.e

Harald inviterte meg inn i varmen i 2017.

Jeg har vært involvert med Harald i ganske mange år, og han var personen som åpnet døren for at jeg i en alder av 22 kan leve på mine premisser ved å være konsulent for IT selskaper, samtidig som jeg gjør 120k+/mnd.

Da vi begynte å jobbe med Anne i Oktober 2018, hadde hun solgt for rundt 500.000kr. Fra da, og til starten av Juni 2021 hadde vi sammen solgt for over 14 millioner kroner, gjennom de digitale strategiene vi satt opp for og med henne.

Da vi begynte å jobbe med Martine og Karina i Young Happy Minds, hjalp vi dem ta sitt fysiske kurs over i en digital arena og solgte på 12 måneder for 439.353kr via webinarer:

© 2022 BURO VENTURES

Personvern